Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Magánbeszélgetések 2.0

Goes to Neverwhere

Goes to Neverwhere

Self esteem

2021. március 07. - Aroda

Valentin személyében megint találkoztam egy alapvetően teljesen “rendben lévő” faszival, akinél az eddigi tapasztalatai, kapcsolatai alapján önbizalomhiány alakult ki.

Zsigerileg, kuráva felháborít és szavakba önthetetlenül felbasz az ilyesmi, kegyetlenül felzaklatja az igazságérzetemet. Az utóbbi egy-másfél évben olyan sztorikat hallok vissza pasiktól, hogy miket mondtak nekik a nők, hogy esküszöm, súlyos szekunder szégyenérzet alakul ki nálam. Az összes ilyen bunkó picsát a vállainál fogva ráznám meg, hogy: NE LEGYÉL MÁR EKKORA TAPLÓ BASZOMASZÁDAT.
Fuhh.
És ha még ehhez hozzáveszem a saját tapasztalataimat, a saját sebeimet, óhatatlanul fel kell tennem a kérdést: mi történt a világgal? Emberek, hát halljátok ti a szavakat, amiket a másiknak mondtok?! Átgondoljátok ti, hogy ezek a mérgező szavak milyen hatással vannak arra az emberre, akinek mondjátok? Vagy fordítsuk meg az ilyet: ha nektek mondaná bárki ezeknek a mondatoknak a töredékét, ti mennyire lennétek felháborodva?
Elmondom: rettenetesen. 
És itt nem is csak arról van szó, hogy egy férfi degradál egy nőt, vagy egy nő degradál egy férfit - sokkal inkább arról, ahogy az ember bánik egy másik emberrel. Mert egész egyszerűen SENKINEK NINCS JOGA ahhoz, hogy -akár pillanatokra is, de- megfosszon az emberségedtől, az önbizalmadtól, vagy karcot ejtsen az önértékeléseden.
Alapvető emberi tulajdonság, hogy tetszeni akarunk a másiknak, értékesnek akarjuk érezni magunkat - egyszerűen érezni akarjuk, hogy számítunk, hogy van helyünk a világban. Senkinek nincs joga ezt megkérdőjelezni.

Egyszerűen gusztustalannak tartom, amikor belevisznek egy szituációba, elfogadást, szexet, kéjt vagy pillanatnyi biztonságot ígérnek neked, aztán két mondattal úgy megtapossák a lelkedet, hogy én az összes ilyet élve égetném meg - kicsit csak, hogy érezzék a fizikai fájdalmát annak, amit a szavaik okoznak (mert amúgy bizonyított tény, hogy a lelki fájdalom is fizikai fájdalommal társul gyakran). Nem kifogás, hogy gyerekek voltak. Hogy fiatalok és meggondolatlanok. Hogy részeg vagy drogos befolyásolás alatt állt. 
Egyszerűen vannak dolgok, amiket nem vágsz a másik pofájába, főleg, ha tudod, hogy azzal megbántod a másikat. Ha már nagyon el akarod mondani, fogalmazz úgy, hogy ne legyen éle a mondatodnak. Vagy, ha már kibukik a szádon a kapanyél, akkor is közvetlen utána kérj bocsánatot, magyarázd meg, fogalmazd át, kövesd meg a másikat. Mert ha valamilyen okból pont a célegyenesben derül ki, hogy mégsem passzoltok, mint szeretők, vagy mint barátok, társak, akkor sincs jogod fájdalmat okozni a másiknak! 

A szó, amit keresel: a tapintat / tapintatos - a Wikipédia szerint: tapintattal bíró, aki bármely körülmény között eltalálja a módját, hogyan kell eljárni.
De tovább megyek, segítek: tapintatlan - szintén a Wikipédia szerint: (átvitt értelemben) tapintat nélkül való, aki nem tudja eltalálni, hogy bizonyos alkalomkor, milyen modorban járjon el. 

Nem leszek álszent: én többször vagyok tapintatlan, mint be szeretném vallani magamnak. Sőt, tovább megyek, néha simán csak bunkó paraszt vagyok, és többször előfordult, hogy csak jóval utána jöttem rá, mekkora tripák is voltam, de igyekeztem mindig megkövetni a sértett felet. Volt, hogy sikerült, volt, hogy nem. Mindkét esetből lehet tanulni, levonni a következtetést és jobbnak lenni legközelebb. Ha pedig nem bocsát meg, de te tényleg mindent megtettél érte, akkor innentől kezdve már nem arról van szó, hogy te paraszt voltál - sokkal inkább visszaél a helyzettel, és kihasználja azt. Ez is érzelmi intelligencia kérdése, hogy mennyire felnőttek az emberek, akik között az adott párbeszéd zajlik.

A szex pedig különösen intim terep, ahol fokozottan érvényes a tapintatosság elve:
-nem alázunk meg átlagembereket, kiemelve, felnagyítva a testük esetlegesen “hibás” pontjait.
-nem csábítjuk el a faszit, hogy aztán megdöbbenve közöljük vele, hogy ekkora péniszt nem engedünk magunkba.
-nem dugunk nagy farkú faszikkal úgy, hogy utána eljátsszuk a hattyú halálát 4 felvonásban a fájdalmaktól fetrengve.
-nem mondjuk fasziknak, hogy “kicsi a farkad, ezt nem engedem magamba”, mert könnyen lehet, hogy nem az ő farka kicsi, csak neked tág a pinád.
-nem mondjuk fasziknak szex közben, hogy nem érzed, hogy bent van.
-nem csábítjuk egy egy hörgősmetál banda frontemberét, aztán basszuk ki az ágyunkból, mert sátánista tetkói vannak.
-egyszerűen nem baszunk ki senkit sehonnan, a tetoválásai miatt - főleg úgy nem, hogy azok nagy része jól látható helyen van, és nem újdonság a létezésük.
-ugyanide: nem mondjuk senkinek, hogy a tetovált ember azért jó, mert ha szar is a szex, legalább közben tudod olvasgatni a mintáit. 
-ne kérdezgesd, mi lesz, ha olyanba szeretek bele, aki nem szereti a tetoválásokat - miért szeretnék bele olyan emberbe, aki nem tud engem mindenestől elfogadni?
-ha egyszer te ajánlod fel, hogy “azt csinálsz velem, amit akarsz”, akkor ne lepődj meg, ha az ember fia tényleg azt csinál veled, amit akar.
-ne kérdezgesd, melyik faszinak hány exe volt - full lényegtelen kérdés, mert éppen akkor, ott, veled van. 
-de ha már kérdezgeted, legalább ne lepődj meg a válaszon - saját magaddal basztál ki.
-senki sem szereti, ha a súlyával baszogatják! Ami neked nagy pocak, az lehet, hogy másnak tökéletes.
-ha szex előtt még édesen kerekded volt a popsim, utána ne flegmázz, hogy “told ide azt a hatalmas seggedet”, mert csak felesleges fájdalmat okozol vele.
-elsősorban ne úgy válassz párt, hogy “milyen szexi lennél, ha leadnál 10 kilót”! A jelenben nézd meg a másikat, hogy éppen így, ahogy van, tetszik-e. Vagy hogy a hosszú haj nem férfias, a rövid haj nem nőies. A szemüveg szexi, de ha miattad magamon hagyom és te összetöröd szex közben, kifizettetem veled.
-a teljes testes csupaszság nem szexi számomra, valahogy kevésbé férfiassá teszi SZÁMOMRA a férfit. De ugyanitt a túlzott szőrösödést sem tartom szexinek - főleg azzal kombinálva, hogy elvárás az én csupaszságom. “Mert egy nő csak akkor szexi, ha a haján és a szemöldökén kívül mindenhol csupasz.” 

Kiegészítés, mert ígértem, hogy ha eszembe jutnak még gyöngyszemek, akkor folytatom a listát:
-ha annyira be vagy mindenezve, hogy nem áll fel a farkad / feláll, de nem jutsz el az orgazmusig, nem az én hibám. Nem szép dolog a fejemhez vágni 40 perc maszatolás után, hogy "szólhattál volna, hogy szűz vagy" - nem voltam, csak van az a pont, ahol már nem küzdök.
-aránylag hosszú felvezetés után, két lökés után elmenni, és utána sírva fakadni önnön szerencsétlenségünktől szintén nem szexi, nem is tudtam mit kezdeni a helyzettel.
-ahogy szex után közvetlenül elfordulni és hallgatással büntetni sem szexi.
-szintén nem nyerő, ha elvárod, hogy leszopjalak, de nem csókolsz meg utána / nem nyalsz ki, vagy egyszerűen nem is engeded meg, hogy leszopjalak, mert fúj.
-ahogyan szex után egyből felöltözni, és engem is felöltöztetni sem nyerő...

“Talán valami baj a világgal.” 

Én igenis tartom, hogy minden emberben van valami szép, és kifejezetten szeretek bókolni az embereknek. Bókolok, ha szép a hajuk, ha csinosan vannak felöltözve, ha szép a mosolyuk, ha jó a humoruk, ha ügyesek vagy okosak… annyira kevés pozitív visszajelzést kapunk az emberektől mostanában, pedig ez is fontos lenne. Építi az ember önbizalmát, önértékelését, és semmibe nem kerül megdicsérni a másikat. 
Mögöttes tudás nélkül kritizálni is kurva egyszerű - de utána nézni, utána olvasni, tájékozódni és kritikát megfogalmazni..

“Ragyogó út a miénk,
Egy kicsikét több mint bírnál
Az idő rajtad áll, de nincs vész
Csak addig tied amíg élsz
Ne siesd el, küzdj és bízzál!

Ha csak egy nap lenne a részed az életből
A tiéd
Rohannál-e így?
Rohannál-e így?”

Hallgassatok Usemet-!
Hallgassatok The Offspring-et!

Koncertre akarok menni!

Holnap tesztelek.

A bejegyzés trackback címe:

https://arodagtp.blog.hu/api/trackback/id/tr5816453100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Aroda 2021.03.07. 18:47:26

@Domitor Leonum: a döbbenet van rajtam, mekkora égbekiáltó parasztságok léteznek -.- amúgy több is van (saját és hallott), de most az idegből csak ennyi futotta

Domitor Leonum 2021.03.07. 19:03:11

Pedig ezek izgalmas gyűjtemények. (Not) to do list-nek... Gyűjtöm az ilyen sztorikat.

Aroda 2021.03.07. 19:05:43

Kiváncsi lennék arra a listára :D
Majd ha eszembe jut a többi, kiegészítem a posztot :)

Domitor Leonum 2021.03.07. 20:13:58

@Aroda: , :D Vagy esetleg, ha olyan, h nem akarod publikusan, küldd el a blog.hu-n keresztül! :)

Aroda 2021.03.07. 20:21:52

@Domitor Leonum: miért érzem úgy, hogy ez felhívás keringőre? :P
Amúgy is, ha teljesen eddig nyíltan kiteregetem az életemet a neten, ezeket a sztorikat is kiirhatom :)
De most miattad eszembe jutott még két pont, egészíthetem ki a listát :D

Domitor Leonum 2021.03.07. 20:43:16

@Aroda: Szépen alakul, köszi. Keringőzni nem szoktam. :D

Aroda 2021.03.07. 20:44:47

@Domitor Leonum: jó cserkész ott segít, ahol tud :D
De a listádra tényleg kíváncsi lennék.

Domitor Leonum 2021.03.08. 16:56:47

@Aroda:

Alapvetően a karanténkorszak bunkóságai jutnak most frissen eszembe barátnők beszámolójából:

- 3 perces menet után zavarban hisztiző pasik
- egyáltalán nem működő farkú billentyű bajnokok
- aftercare-t hírből sem ismerő műdomok
-bdsm sessionben kédezés nélkül plugot benyomó domocskák
- seggből gumicsere nélkül pinába váltó csávók

Aroda 2021.03.08. 17:03:32

@Domitor Leonum:
- 3 perc után hisztizős pasival nekem is volt tapasztalat (benne is van a listámba :D )
- kanapéhuszár szintén zenész: így megduglak - úgy megduglak, a talira meg el sem jön, ezért nem is lett belőle poszt
- popsiból punciba gumi nélkül (!) szintén be akarták játszani, és nem értette, miért nem engedem (se gumi nélkül, se egyből ide-oda)
- a műdomokról is írtam már a pixie kapcsán az egyik kiborulásomban -.-" szörnyűek tudnak lenni, hát én szégyellem magam a férfiak helyett (is) néha

Domitor Leonum 2021.03.08. 20:22:21

@Aroda:

Pixie elég fura hely, bár onnan is jöttek jófej emberek rendezvényünkre. Fetife kicsit talán kevésbé tolja az arcodba, azt ami nem a te kinked.

Aroda 2021.03.08. 20:26:46

@Domitor Leonum: Vannak nagyon jófej és értelmes emberek Pixie-n, többeket ismerek onnan, még azelőttről, hogy én egyáltalán elkezdtem eziránt érdeklődni :) De magán az oldalon elég sok faszkalapba futottam bele, és ezek teljesen elvették a kedvemet az egésztől :/ Öreg vagyok bohócnak...
süti beállítások módosítása