Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Magánbeszélgetések 2.0

Goes to Neverwhere

Goes to Neverwhere

Nevezzük Tinónak

2021. június 17. - Aroda

Tinó 26-7 éves kollégafiú - azzal a csavarral, hogy nem közvetlen kolléga, nem is egy épületben, de még csak nem is egy utcában dolgozunk. Nálam kicsit magasabb, kopasz, szemüveges, értelmes, jó kiállású, kurvajótestű és -seggű fiú.

A férfi popsi mindig fontos szempont.

 

Aránylag ritkán találkozunk, és akkor se mindig beszélgetünk, de a kölcsönös szimpátia és az összhang már a kezdetektől fogva megvolt nálunk. Kicsi flörtök, magaslabdák le-lecsapása, kis mosoly, kicsi érintés, tudjátok, értitek. De sose léptük át a határt, mindig megbújtunk a "ugyan, csak vicc volt' álca mögé. Biztonságosabb volt mindkettőnk részére.

 

Kedden és szerdán többedmagunkkal céges oktatáson vettünk részt, első nap délelőtt lekísértem dohányozni a társaságot, és úgy alakult, hogy ketten maradtunk. Ez alkalommal a szokásos három mondatunknál többet beszélgettünk - kiderült, hogy 2 év után szakítottak a barátnőjével, és bár közös megegyezés volt, mégis kivan mint a picsa, főleg, hogy hétfőn hozta el a cuccait a közös albiból.

Kicsit intenzívebbre vettem a flörtöt, tulajdonképpen teljesen nyíltan kezdtem udvarolni neki is, mint anno Normandnak. Jól esett neki, kicsit visszahozta az önbizalmát (amúgy, kinek nem?), viccelődtünk meg minden, majd az oktatás végével kiderült, hogy egy irányba lakunk és elindunk a vili felé. Végig beszélgettük az utat mindenféle dologról: korábbi munkahelyek, exek, csajok, pasik…

Majd a reggeli gondolatát folytatva felvetette, hogy szerdán délután nincsen programja, sosem ivott még tátra teát, folytassuk a csacsogást kényelmesebb környezetben. Mondtam neki egy feltételes okét, mert közben már Leopolddal is megbeszéltem egy feltételes okét. Úgy voltam vele, hogy én a szerda estémet pasival töltöm vagy így, vagy úgy.

 

Szerdán Leopolddal odébb tettük a talit, mert rábaszta a kocsiajtót az ujjaira, és megzúzta vagy 2 ujját (ha nem törte el), de persze dokihoz nem megy, csak szenved - de nem megyek ápolgatni aranylag ismeretlen faszikat. 

Aztán Tinó is közölte az oktatást követően, hogy napoljuk a tátra teát, mert túlóráznia kell. 

Fasza. 

Saját magamon kacagva elindultam hazafelé, de alig indultam el, már írt Tinó. Folytattuk a megkezdett beszélgetést, majd mikor megjegyezte, hogy akkor indul ő is haza, felajánlottam, hogy jöjjön át: van vendégágyam, behűtöttem a tátrát, főzök vacsit, már szisszentettem egy sört. Megnyugodhat, vigyázok az erényeire.

Kár...ha tényleg így van, annyira nem is akar már átjönni.

Hohó, oké. Akkor most lépjünk vissza kettőt, és beszéljük át, mi a terv, ha átjönne.

Nincs terv: beszélgetünk, szimpinek tart tetszek neki, ő is nekem. Lelkileg rottyon van, de legalább nem tölti egyedül az estét, és elterelem a figyelmét a nyomoráról.

 

Átváltottunk telefonra. Élőszóban is ment az adok-kapok, hazaszaladt kicsit, aztán megindult hozzám. Meglepő, de kicsit több, mint 30 percre lakik tőlem. Amíg sétáltunk haza a buszmegállótól, egy kicsit mindketten feszengtünk, de nem voltak kínos csendek, mert mindketten sokat beszélünk. Itthon próbáltam belétukmálni kaját, de csak popcornt sikerült, meg két sört és egy tátra felest. Én három sörrel és egy pálesz felessel már igen jó voltam olyan éjfél körül, de rajta is látszott az alkohol.

Mesélt a családjáról, az apukája betegségéről… sosem gondoltam volna, hogy találok vele egy lélekben közös pillanatot, de ez kétségtelenül az volt… csak akkor tudod, mekkora trauma, ha hajnalban a beteg édesanyád/édesapád légzését kell figyelned, hogy van-e még, ha már átélted. Sem leírva, sem elmondva nem lehet ilyen mélységekig bemutatni ezt az élethelyzetet.

 

Meséltem neki anyuról, korábbi munkahelyekről, exekről, majdnem-exekről, elbaszott tinderes találkákról - és persze továbbra is minden lehetőséget megragadtam arra, hogy udvaroljak, bókoljak neki. Imádtam, hogy miután leesett neki, hogy minden szavamat komolyan gondolom, minden alkalommal zavarba jött.

Persze egy idő, és kellő mennyiségű alkohol után már nem lehetett kibújni a szex lehetősége alól, pedig istenemre mondom, nem emiatt hívtam át. 

Najó igazából nem csak emiatt. 

Pedzegette, mit szólnék hozzá, ha megcsókolna, elutasítanám-e, engedném-e, mit engednék még neki… szinte alig hitte el, hogy tényleg tetszik nekem, de mikor belátta, még inkább elkezdett nyomulni, szinte folyamatosan egymásba akadtunk, vagy értünk, de mégiscsak visszatartott, hogy fiatalabb kolléga. Ő nem zavartatta magát ezekkel, mint mondta: mindig is idősebb női voltak, és kb fél év múlva, államvizsga után úgyis felmond.  

Inkább elküldtem zuhanyozni, és meg elfeküdtem a kanapén. Kicsit reménykedtem benne, hogy törcsiben, vagy boxerben jön ki zuhi után, de visszavette a ruháit. 

Először csak mellém ült, aztán felém támaszkodott: és most, mennyire érzem magam zavarban?

Miért kellene zavarban lennem?

Közelebb húzódott, már egészen rajtam feküdt, de a karjain tartotta magát: nem kell, de tetszik, amikor zavarban vagy. Mit tennél, ha megcsókolnálak? -már egészen közel volt.

Hát akkorra már órák óta alig vártam, hogy megtegye. Azért akartam, hogy ő lépjen, hogy utána ne halljam még véletlenül sem, hogy olyanba vittem bele, amit nem akart vagy nem gondolt át. Meg amúgy is, ő a pasi.

Meglepően finoman csókolt, aztán egyszerre előbújt belőle a domináns macsó, rendesen magához rántott, odanyomott az ágynak meg lefogta a kezeimet, és annyira élveztem volna, ha ez így marad… full átnedvesedtem, mire először megbeszéltük, hogy ez csak következmények nélküli szex, és át kellene menni az ágyamra. Ez tmég vagy kétszer háromszor nyugtáztuk magunknak, addigra már mindketten meztelenek voltunk, én ültem, ő előttem állt. Végre belemarkolhattam a seggébe, komolyan, valami hónapok óta meg akartam tenni! 

Várta, hogy szájba vegyem vagy játszak vele - akkor is feltűnt, hogy… hát kisebb mérete van, de mikor a normál méretű gumit felvette, és elkezdett aggodalmaskodni, nehogy lecsússzon, vagy bennem maradjon… ez teljesen új szitu volt számomra. Csalódás, de nagyon vigyáztam, hogy ne lássa az arcomon.

És igen: varázspunci, a szokásos... pedig bakker kb nem is éreztem, olyan gáz ez valahol… kb 5 lökés után elment (meg se éreztem amúgy, mikor). 

Ééés igen: zavarba jött, kínosan érezte magát, többször is bocsánatot kért - de nem jutott eszébe, hogy amúgy hahó, és én? Oké, örülök, hogy neked jó volt, és a lelkemnek nagyon jót tett az este.

Hát de baszhatom, ha kielégületlen vagyok! Esküszöm, eszembe jutott hajnal 2kor a zuhany alatt, hogy akkor befejezem magamnak, de túlságosan fáradt voltam hozzá. 

Ágyba bújtunk, külön paplan, hátat fordított nekem. Ha ebben több is lett volna, mint amennyi, akkor valószínűleg átölelem hátulról és úgy alszunk (Gyulával imádtam így aludni) - de úgy döntöttem, ebben ennyi volt, úgyhogy csak mögé kucorodtam, hogy érezze, ott vagyok. Ő sem ölelt át, nem tett romanticizálós gesztusokat vagy bármi ilyesmit.

Álmomban persze durván vele dugtam, mikor hajnalban megébredtem, kellett vagy 10 mp, hogy ne nyúljak utána, de visszafogtam magam.

Szeretek hajnalban szexelni.

Hajnalban is.

 

Rosszul aludt, végig szenvedte azt a 3-4 órát. Reggel cigi, kávé. Én addig kb 4x öltöztem át, mert a világomról nem tudtam (igazából egész nap nem). Szintén 4 vagy 5 alkalommal kérte, hogy senkinek ne mondjam az afférunkat, még Editnek se (főleg neki ne, kicsit tart tőle) - de eszembe sem jutott. Cserébe én is hallgatást kértem, nem akarok pletyka lenni. Kb alig ért be dolgozni, már kérdezte, mikor lesz a következő alkalom.

Passz.

Egyelőre Leopolddal találkozom vasárnap. Ő legalább nem árul zsákbamacskát: láttam a testét, láttam a méreteit, elmondta mit hogyan szeret, mivel akarja kezdeni, milyen keményen akar megdugni.

Hát remélem, hogy a gyakorlatban is annyira otthon van, mint a leiró mondatokban, mert nagyon-nagyon értékelnék egy ilyen estét, amit ígér.

A bejegyzés trackback címe:

https://arodagtp.blog.hu/api/trackback/id/tr9716597098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Domitor Leonum 2021.06.18. 11:58:31

Basszus, tényleg, mintha valaki nagyon rosszat akart volna neked. Ennyi béna, 3 perces pasi nincs a világon. :D

Aroda 2021.06.18. 12:18:05

@Domitor Leonum: nekem ne mondd :D lassan viszketek a kielégítetlenségtől, mert hiába van orgazmusom, ha magammal játszok, ez azért nem ugyan az...

Domitor Leonum 2021.06.18. 14:19:18

@Aroda: tényleg pechszériád van, vagy ennyire gázos ez a korosztály statisztikailag? Késő 20-kora 30?

Aroda 2021.06.18. 14:22:00

@Domitor Leonum: szeretném hinni, hogy csak pechszéria :D mert akkor megvan a lehetőség, hogy egyszer találok egy olyan férfit, akivel passzolunk :D
De látod, pl Norbi és a nős faszi nagyon tudta, mit-hogyan kell, és ők is ez a korosztály.
süti beállítások módosítása